jenniferarndtphotography_weddingeg2016176van484slider

Gabor & Evita

“I take you, to be my wife, to have and to hold from this day forward, for better, for worse, for richer, for poorer, in sickness and in health, to love and to cherish, till death us do part, according to God’s holy law, in the presence of God I make this vow.”

Zij gingen jou voor. Kijk mee met de grote dag van Gabor & Evita ter inspiratie voor jouw trouwdag.

BRUIDSPAAR: Gabor & Evita
TROUWDATUM: 11 juni 2016
LOCATIE: Cala Xuclar, Ibiza
BUDGETINDICATIE: €17.500
FOTOGRAAF: Jennifer Arndt (Aanrader!)

LOVESTORY
Evita: Wij hebben elkaar ontmoet bij een jongerentheater. Wij deden beide auditie voor een stuk. Ik was enorm onder de indruk van Gabor. Hij kon goed zingen en spelen en was 5 jaar ouder, nogal onbereikbaar dus… Helemaal toen bleek dat hij wel door was en ik niet… Jaren later kreeg ik een bericht via Hyves van hem, dat hij mij zo mooi vond geworden en of ik wat wilde drinken. Dat wilde ik! Zo geschiedde, we zijn samen naar de Stadsschouwburg gegaan. In de foyer hebben we nog even nagepraat en toen wist ik het eigenlijk al: Dit is mijn man, met deze man wil ik samen oud worden.

Gabor heeft me gevraagd tijdens een vakantie op Ibiza. Hij zei dat hij had gereserveerd bij een strandtent waar we al eens eerder geluncht hadden en fijne herinneringen aan hadden. Toen we aankwamen zei Gaab dat hij even ging vragen welke tafel we hadden en dat ik even moest wachten. Na een paar minuten kwam er een serveerster naar mij toe en verzocht mij met haar mee te komen. Zij begeleidde mij via een mooi pad onder de bomen naar een hemelbed op het strand. En daar stond Gabor, tussen de wapperende witte stoffen, zenuwachtig op mij te wachten. Na een korte speech ging hij op één knie en haalde een doosje uit zijn broekzak vandaan. Ik kon het niet geloven! Ik had niets door gehad! Hij heeft zelfs al lang daarvoor mijn hand gevraagd aan mijn vader. Ik vond het zo lief dat hij dat allemaal voor mij had georganiseerd. Ik heb iedereen huilend opgebeld en de rest van de dag hebben we ons heel decadent laten bedienen op dat bed. We hebben alles aan laten slepen en heerlijk gegeten en gedronken. Hoewel die champagne niet helemaal lekker viel in combinatie met de zon en alle emoties… ;)

DRESS:
Mijn jurk is van het merk Rembo Styling en heb ik gekocht bij Van Os Bruidsmode in Alkmaar. Fijne sfeer en goede service! Ik heb in totaal drie winkels bezocht. Mijn moeder was alle keren mee. Mijn zus en schoonzus zijn ook eens mee geweest. Mijn beste vriendinnetje ook een keer. En mijn oma, toen ik eigenlijk al wist dat het die jurk zou worden. Omdat ze niet naar Ibiza kon komen en mij zo toch in de jurk heeft gezien.

Ik wist dat het een beachy, beetje bohemian jurk moest worden. Maar hoe dan? Geen idee! Mijn vriendinnetje, die net getrouwd was, adviseerde mij een Pinterest bord te maken. Dat heb ik gedaan. In eerste instantie liep dat nog steeds uiteen, maar het kristalliseerde zich steeds meer uit. Duidelijk werd dat er maar één merk in Nederland te verkrijgen was die dat soort jurken aanbood en dat was Rembo Styling. Toen de nieuwe collectie uit was heb ik direct een afspraak gemaakt. Ik had een jurk in de catalogus gezien, dus die hadden ze helemaal laten komen, maar dat was het toch niet… Gelukkig had ik mijn oog ook nog laten vallen op een ander model en daar was ik van onder de indruk. Ik had de jurk aan en keek in de spiegel en dacht toen: OMG, ik ga gewoon trouwen! In al die andere jurken had ik dat nog niet gevoeld, daar voelde het meer alsof het een verkleedfeestje was. Twijfelkont dat ik ben heb ik er vervolgens weer eens goed een paar nachtjes over geslapen, maar uiteindelijk onwijs blij met de keuze. De jurk heeft het helemaal waar gemaakt. Comfortabel, luchtig, niet traditioneel, helemaal mijn ding. Nog steeds kan ik de hoes van de jurk soms openritsen en even stiekem kijken :)

SUIT:
Gabor: Mijn pak, Hugo Boss, heb ik gekocht bij Schutz Mannenmode in Hoorn. Ik ben mijn pak gaan uitzoeken met mijn moeder. Ze heeft geen dochter om een jurk mee uit te zoeken dus dan maar met zoonlief een pak. Eerlijk gezegd is het de enige winkel waar ik ben geweest ben. De winkel is van een kennis dus die keuze was snel gemaakt. Budget was circa 1250 euro. Omdat we op Ibiza trouwden wist ik vooraf vooral dat ik de stof zo luchtig mogelijk wilde en dat ik hem in donker blauw wilde hebben. Niet meer dan een broek, jasje en hemd, anders werd het te warm. Vanaf daar heb ik me vooral laten adviseren en ben ik afgegaan op wat ik mooi vond.

THE BIG DAY:
Vrijwel direct na het aanzoek (een jaar voorafgaand aan het huwelijk) zijn we ons gaan oriënteren. We waren er vrij snel uit dat we dan ook maar op Ibiza moesten gaan trouwen. Dit omdat we heel graag een relaxte sfeer wilde creëren, lekker buiten in de zon, met ruimte om een beetje te chillen. We zijn toen heel gericht op zoek gegaan naar geschikte locaties. Dit bleek nog niet zo makkelijk, omdat de communicatie op afstand niet altijd helemaal soepel verloopt. Ik maakte mij niet zo veel zorgen, totdat het toch allemaal wel dichtbij kwam. Een paar maanden voorafgaand aan het huwelijk zijn we dan toch nog maar een weekendje heen gegaan. Om even langs te gaan bij de locatie, de plek van de ceremonie te bepalen, de manager te ontmoeten en kennis te maken met de fotografe. Dit was heel fijn en nam vrijwel alle twijfels weg. In de laatste weken namen de voorbereidingen wel veel tijd in beslag, met de nodige stress… Ik heb de avond van tevoren zelfs nog eens het draaiboek van a tot z met de ceremoniemeester doorgenomen. Op de dag zelf heb ik alles losgelaten en heel bewust intens genoten van elk moment. Het was een sprookje.

TIP:
Vier je huwelijk een heel weekend! De dag voor de bruiloft heeft onze ceremoniemeester een borrel georganiseerd om kennis te maken met iedereen, we hebben lekker cocktailtjes gedronken en gezellig gekletst. Op de dag zelf lag natuurlijk de nadruk op de ceremonie en uitgebreid eten, drinken en speechen. De dag erna hebben we een afterparty gegeven bij ons in de villa, daar hebben we nog goed gefeest. Echt een aanrader, bovendien zijn we daarna nog een week op het eiland gebleven en de meeste gasten ook. Waardoor we nog dagen hebben nagenoten met iedereen!

jenniferarndtphotography_weddingeg201644van484jenniferarndtphotography_weddingeg201677van484jenniferarndtphotography_weddingeg201678van484jenniferarndtphotography_weddingeg201684van484jenniferarndtphotography_weddingeg2016188van484jenniferarndtphotography_weddingeg2016241van484jenniferarndtphotography_weddingeg2016315van484jenniferarndtphotography_weddingeg2016373van484jenniferarndtphotography_weddingeg2016474van484