vondelpark

Budget Bachelor Party

Een bachelor party hoeft niet altijd bakken met geld te kosten. Met een beetje creativiteit, kom je een heel eind en heb je alsnog een onbetaalbare dag. Voor onderstaande 5 ideeën, hoeft niemand zijn gold card te trekken. En het is weer eens wat anders dan in een kippenpak door de stad.

Bachelor BBQ
Men neme: goed weer, een grote achtertuin of park, 2 kratjes (als goal), een bal en een barbecue. En natuurlijk koelboxen met eten en drankjes. Organiseer voor jullie bachelor een voetbaltoernooi met aanvullend een barbecue. Easy does it.

Bachelor Speurtocht
Maak een lijst met vragen en items die verzameld moeten worden. Verdeel de groep in tweeën en spreek af elkaar op een bepaald punt weer te ontmoeten. De lijst kan zo breed mogelijk ingestoken worden, van telefoonnummers tot gedragen slipjes van verkeersborden (oeps) tot tuinkabouters. De vragen zorgen voor de afwisseling. Dit kunnen persoonlijke vragen zijn: Noem 5 personen waar de Bachelor het bed mee heeft gedeeld. Maar ook algemene vragen: Noem 5 personen die bij de Forever 27 Club horen. Als jullie iemand zo ver krijgen die jullie de hele dag rond wil rijden (Bob), dan kunnen jullie vervolgens van stad naar stad of dorp naar dorp voor een heel erg uitgebreide kroegentocht.

The Bachelor Roast
Het is vaak onvermijdelijk en hoort er stiekem toch een beetje bij. Van die lallende vrienden die ongevraagd de microfoon pakken op je bruiloft om het publiek te entertainen – of vooral zichzelf – met gênante verhalen over momenten die je zelf maar al te graag wilt vergeten. Verhalen waar je oma een hartverzakking van krijgt en waarvan je zelf het liefst met het schaamrood op de kaken je eigen bruiloft verlaat. The Bachelor Roast is dan geen gek idee. In The Bachelor Roast wordt de groom een beetje voor schut gezet door zijn vrienden. Hou het wel een beetje netjes en pick your battles. Het moet wel leuk blijven en de bachelor moet er om kunnen lachen. Aan het eind van de dag is het payback time en mag de bachelor zijn ‘roasters’ aanpakken. Benodigdheden: veel vrienden, een goeie ruimte (kroeg, voetbalkantine etc.) hapjes, drank, een troon voor de bachelor, een Roast-master die alles aan elkaar praat, eventueel een beamer + scherm voor foto’s.

Bachelor Sportavond
Houd de Bachelor van sport? Houd een tafel vrij in een sportcafé tijdens een belangrijke wedstrijd en zorg voor koud bier en een flinke schaal bitterballen. Daarna kan het feest zich verplaatsen naar de speelhal waar de competitie verder gaat. Niet vies van een potje airhockey, flipperen of Tekken, dan is dit het ideale uitje voor jullie. Houd de scores bij en zorg voor een leuk prijsje voor de winnaar. De nacht is nog jong, dus aftappen in de kroeg is geen slecht idee.