thevow - zilver1

Zilver Koppie

Het geheim om je blonde coupe die koele ondertoon te laten behouden? Een zilver shampoo! Laat je niet afschrikken door die paars/blauwe kleur dat uit het flesje komt. Een zilver shampoo en conditioner is het perfecte duo om je blonde haar niet geel te laten worden, of om die bestaande gele gloed uit je haar te krijgen. The Vow tipt haar favorieten:

De Keune Design Silver Reflex-lijn biedt alles wat je nodig hebt om die prachtige koele blondtinten te behouden. Deze lijn is nu uitgebreid met de gloednieuwe Silver Reflex Conditioner, speciaal ontwikkeld voor platina-, zilver-, wit- en asblonde lokken die wat extra liefde kunnen gebruiken.

Keune Design Silver Reflex Conditioner €13,65
Keune Design Silver Reflex Shampoo €13,00

GUHL heeft haar Zilver Glans & Verzorging lijn vernieuwd; een lijn speciaal voor de grijze en blonde lokken. Het haar voelt na gebruik van de producten zijdezacht aan, zonder dat het haar wordt verzwaard. Het haar blijft daarmee prachtig van kleur en ziet er verzorgd uit.

GUHL Zilver Glans & Verzorging Shampoo €6,99
GUHL Zilver Glans & Verzorging Anti-geel Masker €8,99

John Frieda Sheer Blonde Colour Renew Zilver Shampoo & Conditioner neutraliseert rossige en gele tonen, voor vernieuwd blond haar dat er salon fris uitziet. De baanbrekende Kleur Corrigerende Technologie revitaliseert en balanceert jouw blonde haar.

John Frieda Sheer Blonde Colour Renew Zilver Shampoo €10,99
John Frieda Sheer Blonde Colour Renew Zilver Conditioner €10,99

Thevow - zilver